Curtea Animalelor

Învaţă-l conceptele de mic şi mare. Un joc pentru copiii de la 2 la 5 ani. Jocul are 3 niveluri, oferind grade diferite de dificultate şi familiarizând copilul într-un mod amuzant, cu concepte precum mărime, ordine crescătoare şi descrescătoare.

Răţuşca cea urâtă se află în curtea animalelor. Aranjând familiile de animale de la mic la mare şi vice-versa cu ajutorul copilului, răţuşca poate face impresie bună iar copilul îşi poate dovedi calităţile, inteligenţa şi rapiditatea.
Este în esență un joc de ordonare: micuţii vor fi încurajaţi, ajutaţi şi felicitaţi de către povestitor, eforturile şi rezultatelor lor fiind constant luate în considerare.

Avantaj educaţional
Copilul învaţă conceptele de mic, mijlociu şi mare şi să ordoneze forme de acelaşi fel de la mic la mare şi vice-versa.

Practici de sprijin
Utilizaţi cuvinte corecte şi fidele când redaţi numele diferitelor forme, pentru a fi înţelese corespunzător de copil. Puneţi la dispoziţia copilului forme diferite de texuri diferite pentru a fi utilizate în scopuri diferite. Consolidaţi denumirile formelor geometrice prin recunoaşterea acestora în contexte reale: Cu ce formă se aseamănă un CD? Dar acoperişul caselor? Găseşti undeva în jurul nostru un obiect cu forma pătrată?
Valorificaţi obiectele de utilitate cotidiană pentru identificarea şi compararea formelor.
Propuneţi sarcini în care copiii să utilizeze formele pentru a realiza construcţii sau modele artistice (cartonaşe pentru colaje, piese din lemn, din plastic etc.).
Realizaţi cu copiii trenuleţe, şiraguri, piese ornamentale utilizând forme, ordonându-le de la mic la mare sau de la mare la mic.

Învaţă-l conceptele de mic şi mare.

Grupa de vârstă: De la 24 luni.

Disponibil în Română, Ungară, Engleză, Spaniolă, Germană și Bulgară.

Arie de dezvoltarte: Numere şi proprietăţi fizice

Galerie

Părerile utilizatorilor

The best! Cele mai tari aplicatii pentru copii. Felicitari!!

Raisa Ilie

Excelent !!!! O aplicatie foarte reusita . O recomand cu caldura !

Gabriel Apostol

Pot spune că este un joc drăguț și educațional! Fratele meu care este în clasa zero(0) iubește la nebunie jocul și învață foarte multe lucruri!

Baila VEVO